DY'LORIA LUXURIOUS SUIT #BATCH 2.0

Colour: Dark Blue
Dark Blue
Size: XL
SMLXLXXL
In Stock
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

============================
1# DESIGN SUPER EXCLUSIVE DAN MEWAH
============================

.
.
Uolls bayangkan pergi kerja dengan gaya exclusive dan mewah tapi dalam masa yang sama kekal mematuhi kehendak berpakaian menurut syariah?
.
.
Gerenti best giler sebab uolls boleh cantas persepsi orang ramai yang negatif dengan penampilan muslimah berkerjaya tu..
.
.
Buktikan yang even uolls seorang muslimah berkerjaya, uolls masih lagi bergaya mewah dan exclusive serta menutup aurat secara sempurna.
.
.
============================
2# MATERIAL BERKUALITI PREMIUM DAN SANGAT SELESA
============================
.
.
Bayangkan, uolls nak stay untuk kerja dari jam 8 ke 5 petang (waktu kerja biasa) dengan pakaian yang panas dan tak selesa?
.
.
Confirm takleh tahan!
.
.
Tapi dengan Dy'Loria Luxurious Suit ni, uolls akan tampil bergaya dan selesa yakmat!
.
.
Material suit exclusive MS ni dihasilkan dari Como Crepe dan Chiffon yang diimport secara khusus dari luar negara.
.
.
Selesa?
.
.
Jangan tanya, sebab material ni antara material berkualiti yang sangat selesa bila pakai.
.
.
Dan, paling penting, uolls tak perlu risau panas atau jarang sebab materialnya tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis.
.
.
============================
3# WUDHU AND BF FRIENDLY
============================
.
.
Solat merupakan tiang agama.
.
.
Dan, bagi memudahkan uolls yang menggayakan Dy'Loria ni, kami letakkan zip dibahagian lengan bagi memudahkan uolls mengangkat wudhu'.
.
.
Perlu menyusukan bayi?
.
.
Dy'Loria juga didatangkan dengan rekaan zip khas dibahagian dada bagi memudahkan uolls menyusukan bayi bila perlu.
.
.
============================
4# 10 PILIHAN WARNA DAN 5 PILIHAN SAIZ
============================
.
.
Takkan nak pergi kerja dengan warna baju yang sama setiap hari, kan?
.
.
Jadinya, untuk Dy'Loria..
.
.
..kami keluarkan 10 (SEPULUH!) pilihan warna supaya uolls boleh grab sebanyak mungkin warna yang uolls berkenan dan gayakan di tempat kerja dengan warna berlainan setiap hari.. hehe.
.
.
Eh, risau takde saiz ke?
.
.
Jangan risau, sebab kami ada saiz dari S sampai XXL! So, memang banyak pilihan warna dan saiz yang uolls boleh dapatkan dengan Dy'Loria ni..
.
.
============================
JANGAN TUNGGU ESOK!
============================
.
.
Berita buruk untuk uolls yang suka bertangguh nak grab koleksi Mardina Safiyya tu..
.
.
Banyak para peminat yang sebelum ni nak grab koleksi kami bila offer dah tamat.
.
.
Kami tak risau sangat pasal offer tamat tu tau. Tapi apa yang kami risaukan adalah stock..
.
.
Bila dah grab lambat, uolls akan rugi dari segi harga (diskaun untuk masa terhad) dan stock warna serta saiz yang uolls berkenan sekiranya tiada dalam stock.
.
.
Dan,
.
.
uolls yang dah lama dengan Mardina Safiyya confirm kenal yang kami takkan restock koleksi-koleksi lepas.
.
.
So, memang rugi besar kalau uolls bertangguh untuk grab Dy'Loria kali ni sebab kalau habis je stock kali ni, memang kami tak produce dah ye.
.
.
============================
DAH TAK SABAR NAK GRAB??
============================
.
.
Mereka yang terawal grab Dy'Loria akan dapat harga SUPER OHSOME dan PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA!
 

PHOTOS
back to top ⤴