BELLA ELEGANT BLOUSE 2.0

Colour: TEAL BLUE
TEAL BLUE
Size: S
2XL3XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM79.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

BELLA ELEGANT BLOUSE!
.
.
untuk uolls yang cari blouse raya tu, bolehlah grab Bella Elegant Blouse ni cepat-cepat sebabnya stock si Bella ni tipissssss je macam si Kakaknya dulu..
.
.
Kenapa Bella? 
.
.
=====================
1# DESIGN FEMININ & EXCLUSIVE
=====================
.
.
Bella ni sesuai untuk uolls tetap tampil menawan dan exclusive di hari raya kedua dan seterusnya.
.
.
Mesti ada diantara uolls bila masuk raya kedua dan ketiga nanti dah rasa malas giler nak berJUBAH atau berKURUNG ye dak?
.
.
So,
.
.
sebab tu lah uolls kena MELAMAR Bella Elegant Blouse sekarang! 
.
.
Sebabnya Bella ni senang giler nak dipakai dan nampak sangat menawan dengan design dan jatuhan kain yang beralun - confem semua mata melirik ke uolls nanti tau..
.
.
=====================
2# MATERIAL HIGH QUALITY 
=====================
.
.
Bella ni dihasilkan menggunakan material Dubai Como Crepe yang sangat lembut dan dieksport khas dari luar negara.
.
.
Material kain ni walaupun dia tak nipis, tetap uolls tak rasa panas tau bila pakai Bella ni.
.
.
Dan yang bestnya lagi, material kain ni pun tak jarang! Jadinya, uolls tak perlu risau nak beraya ke hulu ke hilir dengan Bella ni.. 
.
.
=====================
3# BF AND WUDHU' FRIENDLY
=====================
.
.
Dengan zip di bahagian dada, nak BF anak ketika beraya ke sana ke mari memang tak ada masalah. 
.
.
Ditambah pulak zip di lengan untuk memudahkan uolls mengambil wudhu' bagi menunaikan kewajipan sebagai seorang muslim.
.
.
=====================
4# TALI RIBBON PENAIK SERI SI BELLA
=====================
.
.
Bella juga didatangkan dengan tali ribbon yang boleh membantu uolls nampak slim bila menggayakan Bella semasa beraya nanti.
.
.
Uolls nak nampak elegant exclusive? Boleh gayakan Bella tanpa ribbon dan uolls akan kelihatan seperti menggayakan cardigan di luar dan blouse di dalam!
.
.
Nak tampil simple tapi menawan?
.
.
Gayakan Bella dengan tali ribbon yang disertakan sekali untuk kelihatan lebih feminin dan slim!
.

.4# SIDE POCKET’
Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. Boleh handphone simpan dalam pocket je Uolls.
.
.
=====================
5# CIRI-CIRI EXCLUSIVE YANG LAIN
=====================
.
.
NO RESTOCK..
.
.
Kemungkinan Bella takkan direstock lagi lepas ni disebabkan penggunaan terlalu banyak kain untuk menghasilkan sehelai Bella

PHOTOS
back to top ⤴